Koska perjantaina oli vapaapäivä, se tarkoitti nukkumista pitkään, siivoamista ja laatuaikaa TP:n (Tuleva Puoliso :)) kanssa. Ja ruokakaupassa käydessä livahdin vahingossa lankaosastolle (kuinkas kävikään..) ja löysin alennuslaarin, kaikki kerät 1 € KAPPALE! Siellä oli Novitan pastellisävyistä Samos Lollipopia ja Kolibria. Ja vasta kun viimeksi valitin kauheista akryylilankamuistoista, niin enkös hamstrannut 12 kerää noita lankoja. Mutta Samos on puoliksi puuvillaa, sitä ei lasketa. Ja ne oli niin kivan värisiäkin! Yritin ovelasti piilottaa langat ruokaostosten alle, mutta TP huomasi ne kuitenkin. Ei kuitenkaan valittanut siitä, että eikö kotona olevat langat jo riitä, vaan antoi olla. Onneksi, ne suorastaan huusi päästä kaulahuiveiksi ja pipoiksi pikkusiskoille! Ihania karkki- ja pastellisävyjä. Ruokakaupan lisäksi käytiin hakemassa Kiinalaisesta noutoruokaa illaksi. Mutta kun siinä vieressä on lankakauppa! Pakkohan siellä oli käydä, ja tietysti tarkastaa alennukset. Sieltä mukaan hyppäsi kuusi kerää Naturegarnia harmaan eri sävyissä. Ne muotoutuvat aikanaan huopatossuiksi, kun lankakaupan myyjä sanoi että huopuu ihan hyvin. Luottakaamme siis siihen. Puikkosuositus ja paksuus vastaa noin Dropsin Eskimoa, joten soveltelen todennäköisesti jotain sen ohjetta tossukoihin.

Viikonloppu menikin töissä, ei paljon kerennyt neuloa. Sunnuntaina TP oli täällä yötä, ja riideltiinkin. Meidän parisuhde on vähän takkuillut lähiaikoina, epäilisin syyksi arkeutumista. TP oli tammikuuhun asti armeijassa, joka käsittää siis koko seurusteluajan. Nyt kun toinen onkin tavoitettavissa 24/7 ja nähdään useammin, suhde tuntuu paljon arkisemmalta. Minua se ei haittaa, tuntuu mukavaltakin vain olla toisen kanssa, eikä tarvitse ajatella että pian se taas lähtee. TP epäilee, että rakkaus on loppunut, kun ei ole niin kovaa tarvetta olla toisen kanssa koko ajan ja ihan lähellä. Uskoisin kuitenkin että hänkin ymmärtää, että se kuuluu asiaan, kunhan miettii asioita. Sitäpaitsi en usko että kukaan voisi olla parempi minulle kuin TP ja päinvastoin. Meillä on samanlaisia arvoja, päämääriä ja tulevaisuudensuunnitelmia. Ja meillä on usein älyttömän hauskaa, ja tykätään olla yhdessä. Tehdä kaikkea ja olla tekemättä. Sukulaisia on kovasti naurattanut kahden opiskelijan villit perjantai-illat: istutaan kotona, toinen lukee ja toinen neuloo. Tuntuu hyvältä, kun toinen haluaa viettää vapaa-aikansa ainakin osittain samalla tavalla. Ei ole paineita siitä, että pitäisi tehdä muutenkin lyhyillä ja harvassaolevilla vapaapäivillä jotain, mistä ei pidä.

Samalla kun kovasti stressasin meidän suhdetta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kun en saanut unta, niin huomasin miten vahva neulomisen rahoittava vaikutus minulle on. Vaikka neuloin yksinkertaista 1 o 1 n - joustinta, niin sain ajatukset pois ikävistä asioista ja olo oli paljon parempi :) Sain myös vihdoin unta silloin aamuyöstä. Sama kävi toissaviikolla kun näin painajaista - neuloin noin puoli tuntia, ja heti kaikki kamalat ajatukset hävisi ja unikin tuli paremmin.

Seuraavaksi odottaa siivous, vaikka kovasti tekee mieli neuloa pipoa. Ja lukea sitä uusinta Potteria. Jajajaja. Jos alottaisi siitä siivoamisesta :) Ja kuvia lisään, kunhan keksin miten se toimii.