Lankahamsteroinnille ei ole näkynyt loppua, edelleenkin minulla on paha tapa poiketa koulu- tai työmatkalla lankakauppaan tai tavaratalon lankaosastolle. Eikä sieltä useinkaan palata tyhjin käsin.. :) Viimeisimpiä ostoksia ovat Linien Tessaa pinkkinä neljä kerää sekä Timonaa vaaleanpunaisena kaksi kerää. Pinkistä tulee joko suurensuuret säärystimet tai mahdollisesti bolero ja vaaleanpunaisesta siskolle Ullan ohjeen mukaiset Rinsessa-lapaset. Tai no Ullassahan on siis kämmekäiden ohje, mutta minä teen lapaset :)

Keltaisesta Tessasta on päässyt jo syntymään neuleliivi, ihan perusmalli pienillä muotokavennuksilla sekä -lisäyksillä. Helmassa 4 n 2 o-joustinta, samoin kaula-aukossa. Hihansuut virkattu jämäkämmiksi. Tykkään kovasti, ei vaan ole vielä päässyt käyttöön.. Laiskana en tietenkään ole vielä päätellyt sitä! Palat on pingotettu ja ommeltu yhteen, mutta siihen se onkin jäänyt. Koska liivi olikin yllättävän helppo tehdä mukavan istuvaksi, ajattein tehdä toisenkin. Erivärisenä, ehkä vaaleanpunaisena tai pinkkinä (se siis on lempiväri!) ja jotenkin "romanttisempana", ehkä jotakin pitsineuletta helmaan. Tai ehkä palmikoita? Sen näkee sitten, kunhan saa muut työt pois alta.

 

To Do- lista

1. Pikkusiskon Rinsessa-lapaset
* Toinen lapanen jo valmis, toinen odottaa inspiraatiota (lapasten deadline 31..3)

2. Huopatossut itselle

3. Säärystimet/bolero, itselle tietty :)

4. Uusi, ihana liivi. Vaaleanpunainen.

Välitöitä tulee kuitenkin tehtyä jonkun verran, kun joku IHANA lanka löytyy ja siitä on PAKKO tehdä ja heti :D Kärsivällisyys ei kuulu himoneulojan hyveisiin!

Ainiin, lisäksi

5. Hihatin/hartianlämmitin Wetterhofin Sofiasta (luonnonvalkoista)
* Tämä mahdollisesti rakkaalle synnyttäjälleni. Paitsi jos tykästyn kovasti itse.

Olen menossa viikonlopuksi +  maanantaiksi perhettä tapaamaan Kymenlaaksoon, täytyy googlata alueen lankakaupat! Ja jos vaikkapa joku ystävällinen jaksaisi maanantaina viedä Korian ABC:lle, siitä on jo 1½ vuotta, kun viimeksi kävin siellä! Maanantainahan on tietysti myös palkkapäivä, joka tarkoittaa armotonta lankashoppailua! Ja nappeihin on tullut yllättävä himo, pakko saada isoja muovi- ja puunappeja. Duffelinapitkin on hurjan kivoja. Saa nähdä mitä raahaan mukanani takaisin kotiin viikonloppureissulta. Ja kiva kyllä mennä perheen luokse. Siitä on jo aikaa, kun niitä viimeksi nähnyt. Ja saa tietty levätä, muutamat viime viikot olleet ihan yhtä hullunmyllyä koulun ja työpaikkojen välillä! Yöunetkin mennyt, heräilen muutaman tunnin välein hirveään tunteeseen siitä, että olen myöhässä jostain ja pitäisi jo mennä! Ehkä kuitenkin neljän vapaapäivän putki katkaisee vähän tätä kierrettä ja saan unirytmini takaisin :) Tai ainakin toivotaan.